Makarska Riviera Beaches

Jedinstven Vodič plaža

Istražite i otkrijte prekrasne plaže Makarske Rivijere u Brelima, Baškoj Vodi, Promajni, Bratušu, Krvavici, Makarskoj, Tučepima, Podgori, Drašnicama, Igranima, Živogošću, Drveniku, Zaostrogu, Podaci, Bristu i Gradcu!
Dostupni jezici: HRVATSKI, ENGLESKI I NJEMAČKI

App Product Mockup App Product Mockup

Revolucionarna

Moglo bih se reći da je aplikacija ekvivalent knjizi od 500 stranica i da predstavlja svojevrsnu revoluciju u turizmu. Aplikacija nudi detaljan opis same plaže, te sadržaja na njoj, pa je tako naveden tip plaže po pitanju izgleda (npr. žalo/sitni kamenčići, beton), sadržaji (npr. obiteljska plaža, fkk plaža), blizina parkinga, mogućnost najma ležaljki itd.

App Showcase Image
App Showcase Image

Efikasna

Kroz internu offline tražilicu na os- novu ključnih riječi pretražuje se cjelokupan sadržaj, tako da ako korisnik traži primjerice plaže za djecu, FKK plaže ili pak skrivene plaže pojedinog mjesta ili cjelo- kupnog područja Rivijere, dobi- va konkretan rezultat jednim klikom. Dakle, više od 300 atrak- tivnih fotografija s detaljnim opi- sima, GPS geolokacijskom interak- cijom s korisnikom kroz ‘near to me’ opciju koja sugerira što se sve nalazi u odnosu na njega u krugu od 3 kilometra.

Korisna

Sve do sada, informacije o plažama na području Makarske rivijere turistički su radnici prenosili usmeno ili putem šturih brošura, a o skrivenim plažama kojih ima na stotine uglavnom teško ili gotovo nikako. Aplikacijom se posjetiteljima daju konkretne informacije na učestala pitanja o sugestijama - gdje otići i kako do i do još uvijek najvažnijeg resursa turističke ponude Hrvatske, time i Makarske rivijere - samih plaža.

App Showcase Image

Funkcijeaplikacije

  • Napredna offline tražilica
  • GPS lokacija
  • Preko 300 fotografija
  • Komentari
Karakteristike Karakteristike Karakteristike Karakteristike

UpoznajteTeam koji stoji iza projekta

Cijeneoglašavanja

Statistike

10000+

Downloada na uređaje

85

pozitivnih recenzija

3500

WEB POSJETITELJA
DNEVNO

55000+

Facebook lAJKOVA